OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.
 
 
 
 
 
 
 
 
Informationer

Billunds udvikling holder os til ilden

 

 

 

Det er nok de færreste byer på Billunds størrelse, der oplever så hastig vækst som vores. Byens vokseværk har skabt et større varmebehov, og samtidig har vi fået mulighed for at udvikle fjernvarmen med nye, grønne teknologier. Det giver vores forbrugere både billig og klimavenlig varme.

Der skal være varme til alle


Med både Lego og Lalandia i byen har Billund udviklet sig til en ekstra hovedstad i Danmark - Børnenes Hovedstad. Børnefamilierne strømmer til, virksomhederne udvider, og stadig flere vælger at slå sig ned i byen.

 

Her er Billund Varmeværks rolle at sikre varme til alle på fornuftige vilkår. Vi balancerer hensyn til varmepris og klima og skal følge med, når nye ejendomme skyder op.

 

 

 

Mange veje til mere varme


Når behovet vokser, skal vi øge kapaciteten, og det gør vi på flere måder: Den billigste er at udnytte varmen bedre. Det sker både i produktionen, ude i ledningsnettet og hos forbrugerne. Men der skal mere til.

 

Derfor udvider vi også produktionen og tænker hele tiden et skridt foran. Hvad er behovet næste år og året efter? Nye boliger og erhverv har brug for varme allerede i byggefasen, så dialogen med særligt virksomhederne er helt afgørende i vores planlægning.


Takket være byens industri arbejder vi også på at udnytte overskudsvarme til fjernvarme. Her kæmper vi med at få økonomien til at hænge sammen inden for de rammer og afgifter, der er vores vilkår. Og vi er stadig optimister.

Vi er til for forbrugerne


Billund Varmeværk er ejet af forbrugerne, og det er altid deres interesser, vi varetager. Har vi overskud, vender det tilbage til dem i form af lavere varmepriser. Det falder i god jord i Billund.

 

I de nye udstykninger vælger langt de fleste fjernvarme, og vi ved, det betaler sig - selv i lavenergibyggeri. Men det er ikke kun pengene, der tæller. Når de vælger fjernvarme, er deres varme vores ansvar. Og service er gratis hos os, så de kan få det bedste ud af varmen. Den grønne udvikling er også en del af pakken.

 

 

Vores opgave er at holde et vågent øje med udviklingen. Og samtidig sikre, at vi bidrager til en rolig nattesøvn hos vores forbrugere.

 

 

 

Billund Varmeværk a.m.b.a. Møllevej 49 DK-7190 Billund Tel. +45 7533 1289 E-mail: bv@billund-varme.dk