OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindeord
 
Du er her: Forside » Mindeord

 

Vores afholdte direktør Kim Selch er gået bort efter kort tids sygdom 

 

 

Kim Selch har i næsten 25 år stået i spidsen for Billunds varmeforsyning, og han har gennem årene styret varmeværket sikkert gennem alle udfordringer. Ikke mindst dem, der følger med, når varmegrundlaget ændrer sig så meget, som det gør i en by med Billunds udvikling.

 

Kim har altid været fremadsynet og proaktiv i forhold til den politiske og teknologiske udvikling. Han så tidligt varmeværkets behov for at frigøre sig af de fossile brændsler og skifte til CO2- neutrale varmekilder. Derfor er Billund Varmeværk også godt rustet til den situation, der opstår når statens kompensation for at stå til rådighed for elmarkedet forsvinder.

 

Fokus var altid på forbrugerne, og Kims holdning var, at det skulle være nemt at have fjernvarme. Derfor forventede han ikke, at forbrugerne vidste, hvordan deres anlæg fungerede. Men det var vigtigt for ham, at de altid vidste hvor og hvordan, de kunne få hjælp. Dialog og synlighed var vigtige parametre for Kim, der sørgede for jævnligt at være i de lokale medier og enten komme ud til folk eller invitere dem inden for. Senest til generalforsamlingen på Hotel Legoland i november, hvor han opfordrede forbrugerne til at komme og fortælle, hvad de ønsker sig af deres fjernvarme.

 

Kim startede sin karriere i fjernvarmen i Vildbjerg, hvor han arbejdede et par år som ledningsmester.
Han var gennem alle årene meget engageret i Dansk Fjernvarme, han sad i gennem flere år i bestyrelsen og har ydet en meget stor indsats for fjernvarmen. Kim delte gerne sine holdninger, og hans store viden og erfaringer betød, at der blev lyttet til dem. Han kom ofte med nye og helt anderledes ideer, og alle, der arbejdede sammen med ham, opfattede ham som en dygtig person med en stor passion for fjernvarme.   

 

Som leder er Kim altid gået foran med det gode eksempel og som den med de bredeste skuldre. Han har været et forbillede for sine ansatte og har altid støttet og guidet dem.

 

Kim var gift med Ulla, der ydede ham en stor støtte både privat og i arbejdslivet.
I sin fritid yndede Kim at være i naturen og dokumenterede ofte sine oplevelser gennem en linse, for fotografering var en stor hobby. Han og Ulla har sammen gennemrejst det meste af Europa, først på motorcykel og senere i autocamper. Afrikas natur var også et yndet mål, hvor de adskillige gange tog på fotosafari.

 

Æret hans minde

Bestyrelse og personale

Billund Varmeværk 

Billund Varmeværk Møllevej 9 DK-7190 Billund Tel. +45 7533 1289 E-mail: bv@billund-varme.dk