Få skiftet fjernvarmeinstallation!

Udover at få 6.250 kr. lige ned i lommen ved at udskifte din fjernvarmeinstallation til en kompakt fjernvarmeunit, får du også mere plads i dit bryggers.

Du kan også få tilskud til udskiftning af radiatorventiler.

Billund Varmeværk har løsningen, når det drejer sig om at skjule rør, pumpe og beholder til fjernvarmen. De nye fjernvarmeunits kapsler nemlig al teknikken ind i et fint fuldisoleret kabinet, som fylder væsentlig mindre, hvilket betyder mere plads.

Billund Varmeværk forhandler en række nye moderne fjernvarmunits og dertil hørende komponenter såsom energibesparende pumpe, smarte varmtvandsbeholdere/vandvarmere og vejrkompensering, der selv regulerer for indetem­peraturen afhængig af udendørs vejr og vind.

6.250 kroner lige i lommen!

Men bedst af alt - det hele fås med tilskud!

Billund Varmeværk ejer noget af din fjernvar­meinstallation og betaler derfor for at få den del skiftet.

Rent praktisk skal du købe fjernvarmeunit'en igennem din egen autoriserede VVS installatør. Han køber så unit'en gennem Billund Varme­værk. VVS installatøren monterer den nye unit i bryggerset og sender en regning på det fulde beløb til dig. Varmeværket efterser, at arbejdet er udført efter gældende regler, og så snart anlæg­get opfylder kravene, får du 6.250 kr., som dækker den del af varmeinstallationen, der tilhører varmeværket.

Ansøgningsskema: Udskiftning til fjernvarmeunit

Du kan selv udfylde ansøgningsskemaet med navn og adresse samt underskrive eller vi kan komme forbi og udfylde papirerne sammen dig.

Billund Varmeværk samarbejder med udvalgte VVS installatører. Se hvem det er her.

Udskiftning af radiatorventiler

Når du nu er i gang med at udskifte varme­anlægget, så skulle du måske overveje at få udskiftet dine gamle radiatorventiler til nye med forindstilling. Husk at vi giver et beløb pr. radiatorventil, du udskifter til en ny med forindstilling.

Ring til Benny

Hør mere om fjernvarmeunits ved at ringe til Benny Povlsen på tlf. 75 33 12 89 eller aftal en tid for at se de forskellige modeller, der er udstillet på Møllevej 49

Du kan også maile til benny@billund-varme.dk

Forudsætninger

Unit'en udleveres kun til den autoriserede VVS installatør, og beløbet udbetales til forbrugeren udelukkende under forudsæt­ning af, at eventuelle energibesparelser ved udskiftningen af unit'en tilfalder Billund Varmeværk, jf. Energistyrelsens bekendt­gørelse 1105 om energispareydelser i net- og distributionsvirksomheder.

Kontakt eventuelt Billund Varmeværk for nærmere information herom.